Hjälp!

Det har aldrig hänt mej förr - jag har drabbats av en scrappblock!

Satt framför alla vackra papper men kunde inte bestämma mej för vad jag skulle göra och sen försvann fantasin - hemskt! Men vad gör man?! Jag tog några papper iallafall och tvingade fram nåt och inte blev det bra heller. Trist är det och lite läskigt eftersom jag aldrig känt så här tidigare. Jag tog fram en scrapptidning för att hämta inspiration och kanske en utmaning - och japp, där fanns en! Den ska vara inne den 15/9 och blir jag någorlunda nöjd skickar jag in det. Det här är en alldeles ny grej för mej - jag har inte gjort nåt liknande förr så det är mer än spännande! Det gör tyvärr att jag inte kan lägga upp den här än men sen så snart datumet är passerat så...

På hemmafronten så har min lilla O börjat 6 verksamheten och trivs som fisken! Stora M börjar 3.an och det märks verkligen, inte bara på att han vuxit som ogräs - både på längden och att han lagt på sig lite oxå. Det gör honom gott och han är nu så stor och stålig! Det är bra i hockey oxå då de inte fäller honom så lätt ;o)

Själv tycker jag hösten har tagit tag i augusti och det är inte så varmt i luften längre. Augusti har ju tidigare tycker jag varit en skön sensommarmånad men nu stänger vi dörren hemma och tänder ljus. Mörkret kommer tidigt på kvällen och lamporna i fönstren tänds ganska snart efter vi kommit hem från skola och jobb.

                                              image37Kram allihopa!


Hallå där ute!!
Här sitter jag, trött som en tok men ändå maxat glad sen jag läst mina kommentarer i mitt senaste inlägg (ja, det är dölänge sen jag skrev sist) för jag har blitt "tagged" av cillasötnosen!

Och då ska jag skicka vidare den här "stafettpinnen" till 4 andra inspirerande tjejer, gissa om att det blir svårt att försöka välja nån av alla duktiga inspiratörer som jag besöker... men jag måste....

peterlina, åsabadanka, sussilull och anna

Titta gärna in hos dem, tanken är att de som har blivit tagna ska skicka utmärkelsen vidare till fyra andra inspirationskällor.


Nu har vi haft semester i husvagnen på tomten som ser ut som en krater. Inte många direkt soldagar men däremot uppehåll. Tur som tokar har vi haft eftersom förtältet inte hade något golv utan vi hade presseningar att trampa runt på - not nice! innan J hann bygga trallen där. Toppenmysigt blev det däremot när allt var klart!

Nu hänger jag i vår ishall för det är lägervecka och M skulle egentligen ha varit med men han ramlade med crossen i fredags och brände sig på motorn. Tillråga på allt rann det oxå ut motorolja så det friterade lite extra. Akutbesök hos doktorn under lördagkvällen som ordinerade pencillin och ingen hockey. Och jag hade redan lovat ställa upp för föreningen. Så det var bara att vackert traska dit i måndags morse kl.7.00 med en kille, sur som citron, i släptåg. Att lillebror O fick vara med på lägret gjorde ju inte saken bättre eftersom han gärna delade med sig av sina kommentarer om hur kul det var att äntligen igen vara på is och vilka grymma tacklingar han skulle göra..

När vi härom kvällen snabbt bestämde oss för att hela familjen skulle till IKEA och kolla säng till oss föräldrar (ni ska då veta att jag inte får med maken dit mer än max 1 gång per år!) så lyckades M dessutom med att stänga igen bildörren med tummen emellan - tummen gick inte att få loss utan att dörrn måste öppnas - förändringen från blodröd nagel till skiftningen lila, grönt, svart och nu silver är sorglig att se... stackars liten!

Önskar jag orkade göra lite kort, får se vad kvällen har att erbjuda i tid till lilla mamman efter omläggningen av brännskadan och läggning av pojkar - J är på konferens.

Ha det gott tjejer!