På kurs med kurt...

eller iallafall med kort hoppas jag! På torsdag bär det av igen till Gubbängen och Papprika! Den här gången är det en till av Åsa "Badanka"s kurser. En pp-kurs (dvs. pappers piercing) och det ska bli så kuuuul!!

Jag har inte gjort många lo´s men här är en av de första... Visst är det kul men jag får hela tiden sån beslutsångest av vad jag ska göra med fotografierna att det slutar hela tiden med halvfärdiga projekt. Det ligger ett antal såna projekt hemma i låddan...

Hade egentligen inte tänkt lägga upp denna här men "what ever" - det kan vara kul att ha och jämföra med sen när jag blitt "proffs" *ASG*!Idag väntar fysträning med Marcus lag och imorgon är det gårdsfest på dagis, fotbollsträning och inskolning på fritis. Det är avslutningar till höger och vänster och visst är det kul men samtidigt måste man hålla reda på allt oxå!

Tjing tjong!

Kramen!

Sen papprika kvällen i torsdags

Har jag ständigt längtat efter de stunder som jag får sitta med akvarellfärgerna, stämplarna och pyssla - det var så himla kul och jag önskar alla en sån må-bra-kväll!!!

Åsa som höll i kursen var precis så himla trevlig som jag föreställt mej efter att ha läst hennes artiklar, blogg och inlägg. Tjejerna som var med under kvällen verkade lixom jag supernöjda och när det började dra ihop sig till stängning var inte lusten helt tillfredsställd så när jag kom hem var jag bara tvungen att fortsätta lite till - i två timmar. Sent, ja väldigt sent kom jag i säng men det gjorde inte så mycket för energin under fredagen var det som höll mig uppe!

Varför unnar jag mej inte oftare att ta mej till Papprika? Vilka supertrevliga kvällar det är att få träffa andra toktrevliga tjejer och samtidigt få pyssla - nä, det måste jag försöka ändra på!

Distressfärger, akvarellpennor och akvarell med pensel gick vi igenom och jag måste säga att akvarell med pensel var roligast och lättast.

Så här såg lilla kassen ut när jag kom hem - massor av  "godis"!!!!Och här är några resultat av vad jag meckade med under kvällen...
och denna...Nobelpriset till den som uppfann akvareller!!!!

Zuzzilura gott!!!

I väntans tider...

Jag ska gå på distress- och akvarellkurs i kväll på PappRika! Åååhhh.... vad jag har längtat och väntat men i kväll är det äntligen dax!

Fick ta hjälp av lilla mamsen för att få det gå ihop med tider och aktiviteter men med hennes hjälp fixar det sig! - tack mamma!

Nu ska bara eftermiddagen avverkas och sen, men vad tiden går sakta...!


image28

Hoppas jag har något ikväll att visa er.....

Konfirmation på gång

Så blev jag då klar i natt med beställningskorten - phu *torkar svetten*....

Ganska nöjd med resultatet, konfirmandpojken är bara för söt!!

I helgen sticker vi upp till tomten och husvagnen för att städa och feja bland allt ris och gammalt skräp som ska bort innan grävmaskinen kommer. Sen dröjer det ett par veckor innan vi kommer upp för Marcus fyller snart 9, moster fyller 50 och mamma blir 55. Dessutom ska syrran döpa sin minsting - mitt gudbarn - Alex. men i midsommar så börjar sommarlovet för barnen och de ska vara på tomten hela sommaren!

Stor kram till er alla som läser min blogg - ha en skön helg!!


Hipp hurra!

image25

Min nyfunna vän Michaela fyller 40 i helgen. Tyvärr är hon och familjen borta för att fira födelsedagen så vi får gratulera henne ordentligt när vi ses för den planerade barbequen!

Det blev kanske lite plottrigt med tagsen men det var första gången som jag använde mej av såna och det var ju himla kul att göra dem!

Annars rinner dagarna och veckorna snabbt som attan! Helgen var vi igen uppe på tomten och det var mysigt med att plocka ris och elda. Valborg firade vi hela dan med egen brasa men sen på kvällen gick vi med i fackeltåget och sjöng vårsånger ner till byns stora brasa vid båthusen. En supertrevlig grej som för oss var första gången trots våra 17 gemensamma år tillsammans.

Pojkarna har hittat vänner och spännande prylar uppe i skogen att roa sig med, det är verkligen härligt!

I morgon ska jag göra 2 beställningskort till en konfirmand *stress, stress* och så har jag lovat en kompis att skriva fint på en mugg som de ska överlämna till deras fröken på skolavslutningen... gulligt gjort av dem men vad ska våra fröknar få? Orkar inte dra ihop pengar från alla föräldrar och springa runt och söka lämplig present, har gjort det ett antal gånger så nu får någon annan hålla i dom tyglarna! Det är ju en bra övning för mej att lära mej att säga "nej"!

Nu drar dunkudden såååå och det ska bli skönt med ett par timmars sömn....

Nattinatti!