Helgen...

har vi tillbringat i Leksand. Tänk att jag kan tycka att vi bor trångt här nere i stan och så kommer man upp till en liten husvagn på typ 10 kvm och det funkar - otroligt!!!

Vi har plockat ner studsmattan, dragit spik - se bildbevis! och myst. Jo, maken har oxå byggt ett tak över elskåpet, här ber han om en applåd *himlar med ögonen* .

Lördagen såg vi knappt röken av M för hans kompis i huset bredvid knacka på vid halv tio på morron, då vi knappt lyft ögonlocken till normalhöjd, så det blev snabba ryck för honom att klä på och borsta gaddarna sen var han borta med vinden ända till middagen vid 6.

'Vädret var kallt men samtidigt härligt och träden är så vackra! Prata om livskvalitet, varför ska det vara så läskigt att pröva något nytt - som att flytta?! Vad är det värsta som kan hända, jo att man upptäcker att man kanske var en asfaltsblomma iallafall, vilket inte ens är möjligt för min del då min högsta önskan, ända sen jag kunde säga ordet häst, är att få bo på landet och bara kunna knata iväg till stallet och prata med sin kompis. Gärna med en schäfer i hälarna....

Gott folk! Hur kan man ena stunden gå och sniffa lantluft och försöka fylla lungorna tills nästa gång man kommer upp och sen i utandningen går man och puffar på bensinångor och armbågar sig fram i tunnelbananen - vad är det för liv det här egentligen? Jag måste utöka mina övertalningsplaner på någotvis så maken åtminstone börjar lite smått att inse vad den snara framtiden har i sitt sköte....

image44

Lite har jag hunnit!

2 kort, pojken åkte postbilen till en som gjort illa armen och flickan fick åka åt andra hållet till en vän som behöver uppmuntran! Åååhh.. vad det är härligt att göra andra glada!!! Så här blev de:

image42

och nästa,

image43

Mörka blev bilderna men natten var sen, mycket sen så blixten hade inte så stor hjälp av annat ljus än det som går att tända i köket.

Ha en toppenfin dag!

Kort..

image41

ytterst enkelt men så blir det när man har liiiite för lite tid att sitta å fixa...

Mottagaren behöver ha en dos "krya-på-sig" hälsningar och jag hoppas verkligen att det hjälpte! Gillar verkligen att Magnolias pojkar är så söta men ändå ok att ge till lite större killar.

Så snart pojkarna lagt sig för att sova ska jag ner i min grotta och fortsätta på ytterligare 2 kort...  ska försöka bli bättre på att ladda upp och lägga in här.

Strax börjar på någon av alla våra kanaler börjar ett program om hittedjur. Såg det häromdagen som hastigast i små snuttar och de var såååå söta - vilket zoo det skulle kunna bli här!!!

Ses snart!

Tjingtjong!

Underbart...

härlig blogg har jag läst ikväll då jag egentligen skulle ha fixat färdigt två kort.

Läs gärna
http://monasuniversum.blogspot.com - otroligt härlig brutta!

Annars en ganska lugn fredag och vi har en lördag framför oss full med hockey - Heja Djurgår´n!

Todeloo....


Nu är det vind i seglet igen!

Fullt fräs på jobbet och samma fart på fritiden - fast vilken fritid egentligen? Min sk "fritid" är den tid som "städ-, tvätt-, stryk- och laga mat" tiden slukar och slickar sig om munnen med. Scrapp får vänta till efter det "nödvändigt onda" är gjort och då är jag för trött att orka! Lusten finns men inte tiden - hur lyckas ni andra?! Det är så ofta när jag snabbt på jobbet (vart annars?) vandrar runt bland er, mina bloggvänner, å jag förundras och förvånas över hur mycket ni hinner på dagarna - vad gör jag för fel?
Jag tycker verkligen att jag liknar "speedy gonzales" och ränner runt för att få tiden att räcka till - till att göra lite kort och andra pillerillgrejer men det vill sig verkligen aldrig! Jag måste antagligen lära mej att göra ordentliga "depåstopp" och strunta i all tvätt som svämmar över badrumsgolvet, strunta i diskbänken och högarna av gamla matrester - revoltera och smälta ner diskborsten i ugnen, ringa "gula M:et" för matleveranser 1 månad framöver och stoppa dammsugaren full med gamla sura strumpor å kalsonger! Ååååhhhh.....ggaaahhh....men först ska jag bara övervinna mina tråkiga tankar om såpalukt när man öppnar ytterdörren, prydligt bäddade sängar och söta rosiga barn som cyklat tillsammans med mej hem från skolan - Tanja, glöm! "Ja, ja vad är en bal på slottet?!" 

Kram allihopa och tack för alla era fina kommentarer i mitt förra inlägg - jag överlever alltid men livet är ibland så jäkla krångligt!