Tävling - jag älskar att tävla!

image1115

hos Ejmis kan man tävla - kolla http://ejmis.blogg.se/!

Mitt tangentbord är helt galet och verkar vilja skriva helt andra ord och bokstäver än jag!!!

Nixpix nu ska jag borsta tänderna och krypa i kojs - nattinatti!

Tjejsnack v.7/08

Hur ofta äter du mat ute?

Lunchen på jobbet blir väl nästan varje dag. Fritiden typ aldrig om man inte räknar med pizzerian och grekiskan... då blir det åtminstone en gång i veckan.

Vad/vart äter du då helst?

Lunchen - äter jag helst på "Talibanen", en libanesisk restaurang vid jobbet. Jag älskar deras mezetallrik! Pizzerian gör en gudomligt god kebabpizza men avokadosalladen är oxå en höjdare. Hos greken blir det alltid kyckling souvlaki och couscous med deras underbara, krämiga, zatsiki. Hur gör dom den?!

Vad har du på din favoritpizza?

Gärna inlagd papprika, kött och någon god megakaloririk sås och champinjoner, kronärtskock, lök!

Provar du ofta nya ställen/maträtter, varför/varför inte?

Jag gillar att prova nytt! Älskar att hitta toppengod mat och bra ställen, dels för att jag gillar mat men sen ingår det typ i mitt jobb att kunna rekomendera/fixa mat emellanåt. Och varför inte typ gå på span varje dag vid lunchtid?!

Går du ofta och fikar, vad?

Näe, mej hittar du inte så ofta på ett fik men hamnar jag där blir det inte några prinsessbakelser  - inte riktigt min grej och jag tänker alldeles för ofta på vart det sätter sig... Däremot blir det en stor latte, gärna med någon god smak i som mint!

Nu ska jag fixa frukost - yoghurt och musli och en stor balja te. Så kanske det blir en sån här efter lunchen!

image51

www.mlilja.net/tjejsnack

Alla hjärtans...

dag är ju på torsdag och jag tänkte överraska några kära vänner som jag (om jag är snäll) får umgås med under mina veckodagar. Gör lite kort och funderar vad som ska läggas i den lilla påsen som ska fyllas, det här är så kul! Eftersom jag oxå är så tidig på jobbet hinner jag snabbt smyga in lilla grejen på deras rum - jag älskar trevliga överraskningar!!

image50

Men nu är det dax att hoppa in i duschen för att sen krypa ner i bingelingen!

Tjofljöt!

Tävligen...

näe, jag vann inte MEN jag gör nya försök!!

Nu däremot är det dax att krypa i kojs - natti, natti!

Tjejsnack v.6/08

Astrid Lindgren


Har du läst mycket av Astrid Lindgrens böcker och/eller sett många av hennes filmer?

OM - älskar Astrid och hennes böcker. Filmerna däremot jämför jag alltid med bokvarianten och kommer fram till att en böckerna slår filmerna med mil!!

Vilken/vilka favoriter har du?

Jag gillar Lotta på Bråkmakargatan för hon är så härligt kavat och kommer med så finurliga svar. Sen gillar jag oxå Emil och Pippi. OCH Madicken - henne höll jag nästan på att glömma!


Vilken Astrid Lindgren-figur kan du absolut inte med?

Karlsson på taket - vilken jävla sprätt! En riktig skitunge som trackar Lillebror så fort han kommer åt, näe du Karlsson - passa ré så jag inte meckar sönder manicken på ryggen och du flyger in i väggen som ett frimärke!

Vem av Astrid Lindgren-figurerna är du mest lik?

Wow, hmm.... *funderar* kanske Pippis herr Nilsson förutom könet. Ettrig och liten... 

Vem av Astrid Lindgren-figurerna skulle du vilja vara? Varför?
 
Jag skulle nog vilja vara Ronja Rövardotter! Tänk vad härligt att bo i en grotta och få rida på vildhästar!!!


Snipp, snapp - det var veckans frågor!!


Tävling!

Kolla in den här tävligen!

Du hinner vara med - gå in på
http://ejmis.blogg.se/ och kolla vinsterna - det här vill jag vinna!!! Hennes blogg måste jag fortsätta läsa, hittade strippar med Nemi "I lööv Nemi" och läsvärda inlägg.

                                            image906


Här i Älvsjö snöar det för fullt och jag tillsammans med lilla O håller oss inne. Han med 38 graders feber och jag med brödbak och uppgiften att piffa till i hans rum... hoppas kameran funkar så ni kan få se lite bilder när allt är klart.

Nu har jag en liten här som bara måste in på cartoon´s hemsida och spela. Tjatet tar kål på mej och han har vunnit sin första match - lämnar över spakarna till honom...

See you later!

Sjukt

Är det här...

Sen i måndags har stora M haft feber som utökades med halsont i slutet av veckan. Igår fredag kommer lilla O hem på kvällen efter sina äventyr med pappan och har - feber... gissar att FK får en anmälan om vab inför nästa vecka.

Själv är jag snorig men inget annat. Börjar känna att väggarna börjar krypa på mej så det blir till att ta en promenad i em.

Scrappsugen som få men jag har ingenstans att hålla till. Måste ordna till ett litet krypin åt mej innan jag blir alldeles galen. Funderar om det inte skulle fungera att göra om ett litet förråd nere i källaren som visserligen nu är som ett draghål och ingen isolering men det går säkert att ordna... Målar man vitt både väggar och tak så blir det lite trevligare och sen sätter upp en bänkskiva som bord så är snart saken biff!

Ommöblering i lilla O´s rum i förrgår gör att jag idag verkligen behöver ta itu med att städa och rensa upp där. Sätta upp tavlor och göra lite mysigt. Satte upp gardiner och en ljusslinga runt fönstret igår och det blev supergulligt.

Våra små nykomlingar i familjen, Flingan och Partyboy, verkar ha gjort sig hemmastadda någorlunda och fick igår springa runt lite på golvet. Sötnosar och ibland är det svårt att se vad som är bak och fram på Pb - han är verkligen långhårig!

Har gått med i tjejsnack och svarar här på mina första 5 frågor:

Vecka 5/08
Mående
1 - Hur mår du idag?

Som sagt, snorig och trött.
 
2 - När var du sjuk senast?

Förra helgen när förkylningen bröt ut igen - hade varit frisk i typ 3 veckor efter den förra förkylningen.
 
3 - Vad är det värsta i sjukdoms/skadeväg du provat på?

Vattkoppor för 3 år sen - det var en riktigt mardröm! Vi hade hyrt en pytteliten stuga i Leksand den sommaren och J var hemma och jobbade. Pojkarna hade precis gått igenom sina vattkoppeperioder och mammsen garanterade mej att jag haft det som barn. Det hade jag inte!

4 - När hade du senast en riktig må-toppen-period?

Det var väldigt länge sen. Det är så länge sen att jag inte kommer ihåg när.... sorgligt...
 
5 - Vad får dig att må bra?

Att träna och röra på mej. Kärlek. Äta bra. Ha en bra vikt.

//Tankabanka