G r a t u l a t i o n e r !

image12

Medan jag låg hemma och snorade i influensan i lördags fick Johan överlämna det här gratulationskortet tillsammans med en fin flaska rött. Festen var ett 100-års kalas (som jag hade den stora äran att få göra inbjudningarna till oxå) för vår kompis Micke som blev 40 och hans mamma 60. 

Typiskt att jag ska gå och bli sjuk när det är typ 1 fest om året som Johan och jag kommer iväg på tillsammans....  Marcus sov hos en kompis så jag tröstade mej med att få ha Oscar alldeles för mig sjävl. Vi tittade på schlagerfestivalen, kollade in hans film om djuren som rymmer från ett zoo och sen när han sussilurade gott i sängen kollade jag på "När mörkret faller" - se den! 

Under söndagen kändes det äntligen som om min influensa började tröttna på mej - härligt, nu ska jag ta hand om köket, tvätten, strykning, matlagning osv.osv  Upphetsande va?!

Kommentarer
Postat av: Morfen

Jättefint kort! Hoppas du mår riktigt bra nu. Här har vi också legat med flunsan hela bunten. FY vad det är trist. Kram!

Postat av: madde

tack för din fina kommentar på min blogg. det värmde oerhört. ska ta och kika in hos dig då och då. ha en underbar helg. kram.

2007-03-09 @ 13:39:15
URL: http://maddesigno.blogg.se
Postat av: monica

tack för kommentarerna i min blogg! Kul att du skrev för då fick jag ju en anledning o hitta hit till din fina blogg för mer inspiration!!! :-)
De söta "bugsen" kommer från Alota Rubberstamps o är köpta hos Easer...
*kram*

2007-03-09 @ 19:25:22
URL: http://leamon.blogg.se
Postat av: Petra/Paradise

Härligt kort!!

Jag börjar själv känna av influensan, sambon har legat en vecka nu..å själv började jag bli förkyld igår...men än så länge kan jag gå till jobbet!

Ha en trevlig helg å krya på dej!
/Petra

2007-03-10 @ 10:44:08
URL: http://paradises.blogg.se
Postat av: Mette

Du är "tagen"!

Kolla på min blogg

Kram
Mette

2007-03-10 @ 15:36:05
URL: http://mettka.blogg.se
Postat av: JAPSI

älskar du kändisar? Då är JAPSI den rätta bloggen att gå till. Här hittar du det senaste om kändisarna och kändisbilderna. Kolla in alla förtjänar i alla fall 1 chans.JAPSI är bloggens egna tidning så glöm inte att kolla in, nytt alla dagar om året.

Kramar JAPSI redaktionen.

2007-03-11 @ 11:21:51
URL: http://JAPSI.blogg.se
Postat av: Sanna F

Hej vännen !!!
Vilken fin blogg du har och super fina kort har du gjort!!!!
Tack för dina gulliga ord i min blogg!!! : )

KRAM

2007-03-11 @ 16:25:45
URL: http://sannaf.blogspot.com
Postat av: Nemi

Typiskt att bli sjuk när man är bjuden på fest! Jag hade iaf jättekul på festen jag var på igår! Visst får du länka till Nemi. Kram!

2007-03-11 @ 17:09:39
URL: http://bloggarnemi.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback