Utmaningar - det gillar jag!

Vet faktiskt inte om det är jag som är utmanad eller inte men det kan ju vara kul att fundera en stund över vad jag har för knasiga saker att berätta...

REGLER:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ?tagna? ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ?tagna? och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Här kommer 6 "udda" fakta om mig..

1. Jag är en otrolig tidoptimist så jag kommer typ alltid försent. "jag ska bara..." mumlar jag alltid för mig själv o tänker på Alfons

2. Jag är extremt dålig på att hålla ordning.

3.  Jag älskar randigt! På papper, tyg, tapet - i alla former!

4. Har varit ungLotta och såg min framtida karriär i det militära.

5. Jag blev stoppad av polisen för första gången i mitt liv i augusti förra året  och har sen dess blivit stoppad  ytterligare 2 gånger! och jag har haft körkort i nästan 16 år... hmmm de kanske vill säga mej nåt?

6. Jag var Iprenmannen på min möhippa och blev tvingad att spela på min lyra och dela med mej av min skönsång (läs yl) på ett gym i stan för ett gäng bodybuildare - allvarligt tjejer, killarna måste nog fortfarande gå i terapi...

Nu när du läst det här om mej så går utmaningen över till dig, vassegó!


Jordgubbar, mjölk och bullar - sommar!!!

  

Jag verkligen älskar mina härligt busröda gummistövlar - jag blir superglad av att bara se dem!
Här det senaste inköpet till husvagnen - ett brödfat som knyts ihop på sidorna. Såg ett sånt hos en kompis i vintras och tyckte det var så himla smartigt. Gissa om att jag blev glad när jag hittade den här i en butik i Insjön!

Nu dundrar vi snart iväg till husvagnen och firar midsommar. Barnen och J stannar kvar medans jag far tillbaka till stan för att arbeta... Jag får vackert vänta 3 veckor innan det är min tur men det är väl då det underbara vädret dyker upp?`!

Ha en supertrevlig midsommar allihopa!!!

Vill ha!

Trädgård & Balkong Krukhållare   Be true to your self - Större bild/fler bilder


Titta vilka underbara ting som finns att köpa här: www.cosas.se

Till min stora förvåning läser jag att konstnärinnan som gjort den underbara tavlan finns strax utanför Leksand - åååååhhh.. jag måste dit under semestern och bara fingra lite på hennes fantastiska alster!!!


Här händer det så mycket...

och det är därför jag inte hunnit uppdatera min blogg.

Mycket tid spenderas på vårt husbygge men fortfarande håller hockeysäsongen på för mig iallafall... Kort har gjorts men jag har inte lagt upp dem för att jag varit så slarvig med att fotografera. Min lillasyster döpte sin yngsta första helgen i juni och då gjorde jag inte bara ett kort utan oxå en doptavla, kort kommer snart hoppas jag från syrran eller pappa. Jättekul att göra och inspiration fick jag av Peterlina -en superduktig tjej som gillar när det är enkelt men stilrent. Här finns så mycket att hämta och det inspirerade mig när jag skulle göra kort till min supertrevliga chef som slutar i sommar. Vi firar av henne på jobbet imorgon och jag tog genast åt mej äran att för göra kortet. Peterlina gör gärna ramar runt sina alster,  härligt slarvigt ritat men funkar så fint så jag provade på det jag med. Kortet blir verkligen inte rättvist i min scanner. Hjärtmotivet är på 3:de kuddar och det blev ju en ganska hög nivå.

image33


Snart är det midsommar och vi styr kosan till tomten och husvagnen. Därefter är jag hemma i 3 veckor för att jobba innan min semester börjar. Gissa vad jag ska göra under mina vardagskvällar!!!

Må så gott allihopa och om vi inte hörs innan så ha en härlig midsommar!!

Kramen